0% cholesterol

Grapeseed oil has a soft, light, fruity, nutty flavor. Tasty in a dressing with some garlic and rosemary. Or use grapeseed oil as an ingredient in your homemade mayonnaise. Besides the happy benefits for your taste buts and skin, the health benefits are pleasant. The cholesterol level is 0%. Grapeseed oil is able to increase the HDL level (good cholesterol) and to reduce the LDL level (bad cholesterol) in just about three weeks.

Druivenpitolie heeft een zachte, licht, fruitige, nootachtige smaak. Smakelijk in een dressing met wat knoflook en rozemarijn. Of gebruik druivenpitolie als ingrediënt in jouw zelf geklopte mayonaise. Daarnaast zijn de gezondheidsvoordelen prachtig machtig. Het cholesterolgehalte is namelijk 0%. Dat is dus niks. Druivenpitolie is in staat om het HDL (goede cholesterol) met 13% te verhogen en het LDL niveau (slechte cholesterol) te verlagen met 7% in slechts drie weken tijd.