Druivenpitolie

ABC / G stands for Grapeseed oil

Grapeseed oil is pressed from, yes, grapeseeds. The seeds of the fruit of the plant called Vitis Vinifera. Healthy as fuck, you may think. But. Unfortunately more and more plants are getting genetically modified. Because of this the quality of plantoil is going down. Plantoil contains 20%! less healthy acids than five years ago! So to be sure of good quality, buy organic, cold pressed grapeseed oil.

Bon appetit to your hair & skin!

Druivenpitolie

Elke week een nieuw mengelmoesje van beautyrecepten, tips, weetjes en inspiratie gericht op beauty , gezondheid en geluk creëren vanuit de binnenkant (wat je eet en drinkt) en vanuit de buitenkant (wat je op je huid en haar smeert)

Bon appetit voor jouw huid & haar!

Druivenpitolie wordt geperst uit, jawel hoor, druivenpitten. Kleine pitten van de vruchten van de Vitis Vinifera. Klinkt gezond denk je misschien. Helaas gaat de kwaliteit van plantenolie flink achteruit door genetisch gemanipuleer. Vergeleken met vijf jaar geleden bevatten plantenoliën 20%! minder gezonde zuren dan vijf jaar geleden. Dus. Koop organic en koudgeperst als je goede waar in ruil voor je geld wilt.