Wat ik kan betekenen voor u en uw groeiende of startende bedrijf/ evenement:

CONCEPT
Een concept vertelt het verhaal van uw bedrijf/evenement en uw klant/ gast. Afgestemd op de kleur, geur, afkomst, terroir, karakter en specifieke eigenaardigheden. Samen met u, kan ik van een idee een concept creëren, en vanuit het concept, een productlijn/ dienst/ evenement serveren.

BRANDING
Een met liefde ontwikkeld product heeft eigenheid en herkenbaarheid nodig om de wereld te veroveren. Ingrediënten: pakkende (grafische) vormgeving, mond-tot-mondreclame, verbazingwekkende acties en een snufje humor.

TEKST DIE U KUNT PROEVEN
Pakkende tekst is belangrijk in deze tijd van overvloed aan beeld.
“show, don’t tell”
Uw product/ dienst in woorden: een gezicht geven, een kijkje achter de schermen, deelgenoot maken en prikkelen. Met mijn teksten op maat geef ik uw klanten een knisperend, luchtig brood en de keus uit verschillende soorten verrukkelijk beleg.

CONSULTANCY
Heeft u behoefte aan een inspirerende en kritische blik? Ik heb een ruime ervaring opgebouwd in business-To-consumer, wat betreft concept- en productontwikkeling en innovatie. Vanuit uw wensen creëer ik advies & inspiratie op maat. Verwerkt in een presentatie en een projectplan in beeld & tekst. Tools om belangrijke trends en ontwikkelingen te implementeren in uw bedrijf.

WORKSHOPS: VERZORGINGSPRODUCTEN MAKEN VAN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
Wat een aantal jaren geleden als een hobby begon, is nu uitgegroeid tot een boek: Culinaire Cosmetica, recepten voor huid & haar (uitgave oktober 2018). Van makkelijk en snel te maken gezichtsmaskers tot aan recepten die iets meer tijd kosten zoals dagcrème en zeep. Zelf verzorgingsproducten maken is net zo leuk als koken met mooie, verse ingrediënten voor ‘blije magen’. Wist u dat uw huid het grootste orgaan is van uw lichaam? Je zou dus kunnen zeggen dat u uw huid en haren te eten geeft met tonics, crèmes en shampoo. Als huid & haarchef kunt u zelf de mix van ingrediënten samenstellen die perfect is voor de specifieke behoeftes van uw huid & haren. Tijdens deze workshop gaan we samen een of meerdere verzorgingsproducten naar keuze maken. Smakelijk en leerzaam om samen met uw werknemers of vrienden te ervaren. De zelfgemaakte brouwsels gaan uiteraard met u mee naar huis!

Meer informatie?

hello@crepesusette.com

06 374 33 171


Advertenties