Wat ik kan betekenen voor u en uw groeiende of startende bedrijf/ evenement:

CONCEPT
Een concept vertelt het verhaal van uw bedrijf/evenement en uw klant/ gast. Afgestemd op de kleur, geur, afkomst, terroir, karakter en specifieke eigenaardigheden. Samen met u, kan ik van een idee een concept creëren, en vanuit het concept, een productlijn/ dienst/ evenement serveren.

BRANDING
Een met liefde ontwikkeld product heeft eigenheid en herkenbaarheid nodig om de wereld te veroveren. Ingrediënten: pakkende (grafische) vormgeving, mond-tot-mondreclame, verbazingwekkende acties en een snufje humor.

TEKST DIE U KUNT PROEVEN
Pakkende tekst is belangrijk in deze tijd van overvloed aan beeld.
“show, don’t tell”
Uw product/ dienst in woorden: een gezicht geven, een kijkje achter de schermen, deelgenoot maken en prikkelen. Met mijn teksten op maat geef ik uw klanten een knisperend, luchtig brood en de keus uit verschillende soorten verrukkelijk beleg.

CONSULTANCY
Heeft u behoefte aan een inspirerende en kritische blik? Ik heb een ruime ervaring opgebouwd in business-To-consumer, wat betreft concept- en productontwikkeling en innovatie. Vanuit uw wensen creëer ik advies & inspiratie op maat. Verwerkt in een presentatie en een projectplan in beeld & tekst. Tools om belangrijke trends en ontwikkelingen te implementeren in uw bedrijf.

Meer informatie?

hello@crepesusette.com

06 374 33 171


Advertenties